Alles wat je moet weten over het visum voor Indone
visum indonesie

Is een visum nodig voor Indonesië?



Visum vereist voor Indonesië

Voor Nederlandse reizigers is een visum vereist om Indonesië binnen te komen. Dit visum kan worden verkregen bij aankomst op de luchthaven of vooraf online worden aangevraagd.

Voorwaarden en geldigheid

Het visum voor Indonesië is meestal geldig voor een verblijf van maximaal 30 dagen. Het is belangrijk om te controleren of je paspoort nog minstens 6 maanden geldig is bij aankomst in Indonesië en of je voldoet aan alle andere vereisten voor het verkrijgen van een visum.

Is een visum vereist voor Indiërs die naar Bali reizen?



Visumvereisten voor Indiërs die naar Bali reizen

Indiërs die naar Bali reizen, hebben geen visum nodig voor een verblijf van maximaal 30 dagen. Dit geldt voor toeristische doeleinden en zakenreizen.

Verlenging van het verblijf in Bali

Indiërs die langer dan 30 dagen in Bali willen blijven, moeten een visum aanvragen bij de Indonesische ambassade of een visumverlenging regelen bij de immigratiedienst ter plaatse. Het is belangrijk om op tijd de juiste documenten en vergunningen aan te vragen om problemen te voorkomen.

Wat kost Visa on arrival Indonesië

Hoeveel moet er betaald worden voor een Visa on arrival in Indonesië?



Visa on arrival kosten in Indonesië

Voor een Visa on arrival in Indonesië moeten Nederlandse reizigers momenteel $35 betalen bij aankomst op de luchthaven.

Betaling van Visa on arrival

De kosten voor een Visa on arrival kunnen zowel contant als met creditcard worden voldaan. Zorg ervoor dat je het exacte bedrag contant bij je hebt om vertraging bij de douane te voorkomen.



Meer info: visa indonesie

Is een visum vereist voor Bali in 2024?



Nieuwe visumregels voor Bali in 2024

In 2024 zijn er nieuwe visumregels ingevoerd voor Bali. Het is belangrijk om te controleren of een visum vereist is voor jouw reis naar dit prachtige eiland.

Visumvereisten voor Nederlandse reizigers

Voor Nederlandse reizigers is het aan te raden om de actuele visumvereisten te controleren voordat je naar Bali reist. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de geldende regels en voorschriften om problemen bij aankomst te voorkomen.

Is een visum vereist voor Bali in 2024